False “False flag”: Tea Party & «Prison Planet» @ antinews.gr

Η δολοφονική ιδεολογία του «Tea Party» έφθασε στην Ευρώπη 

&&&

«Prison Planet» @ «antinews.gr» 

«Ούνα φάτσα, ούνα ράτσα»

ΙΔΙΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!*

Παίδες,

όπου, την σήμερον ημέραν, βλέπετε τίτλο με ερωτηματικό, μην χάνετε τον Χρόνο σας. Time is Limited, οπότε, No Time to Waste. Πρόκειται για «παλαιάς κοπής» δημοσιογραφία. Σε αυτήν ανήκουν, δυστυχώς, ΟΛΑ τα πρώτα σε επισκεψημότητα ενημερωτικά μπλογκ. Όλοι αυτοί …θέλουν να γίνουν «Κουρήδες στην θέση του Κουρή»: Ελλάς – Ελλήνων – Τρωκτικών;- http://www.iospress.gr/ios2010/ios20100801.htm.

Το antinews είχε, προχθές, τον εξής τίτλο σε ένα άρθρο του: «Στημένες οι επιθέσεις στη Νορβηγία;». Όποιος ακολουθεί τον παραπάνω κανόνα για το ερωτηματικό, αφήνει αυτό το άρθρο και προχωράει παρακάτω. Εμείς θα παραμείνουμε για να δείξουμε «τι ήθελε να πει ο ποιητής». Κατ’ αρχάς, ο τίτλος του πρωτότυπου δεν έχει ερωτηματικό: «Evidence shows Norway terror attac a false flag» = «Μαρτυρίες- σημάδια- ίχνη- ενδείξεις- στοιχεία δείχνουν ότι η Νορβηγική τρομοκρατική επίθεση ήταν «μούφα»». Δεν μπορεί να βάλεις τέτοιο τίτλο, ΟΜΩΣ, και να είσαι το σάιτ που εκπροσωπεί τη ΝΔ στο ελλ. Διαδίκτυο. Πρέπει να κρατάς τα προσχήματα. Διότι, το “Prison Planet” και ο Alex Jones είναι σε θεματολογία οι «Ε», ο Λιακόπουλος, ο Χαρδαβέλας, ο Χατζάρας και σε ιδεολογία η «Χρυσή Αυγή». Οι «δικοί μας», βέβαια, δεν έχουν ούτε το ένα εκατομμυριοστό της πολιτικής επιρροής του Αμερικανού. Ο Αμερικανός είναι «τσαγάς». Το «Tea Party» είναι το ακροδεξιό όχημα των Ρεπουμπλικανών, παρά το ότι δεν το παραδέχονται ανοικτά. Είναι όπως η ανομολόγητη σχέση μπαχαλάκηδων και Σύριζα, ή Χρυσής Αυγής και Αστυνομίας, στα καθ’ ημάς. Μονάχα που στην Αμερική έχουμε να κάνουμε με …«αμερικανάκια» (= ευκολόπιστους, ως αγράμματους και ανυποψίαστους μαζί), και οι «Θεωρίες Συνωμοσίας» βρίσκουν μεγάλη απήχη και είναι δημοφιλέστατες.

Στο Tea Party ανήκε ο πιτσιρικάς Jared Loughner, που πυροβόλησε στο κεφάλι την γερουσιαστή Giffords και πολλούς άλλους γύρω της, κάποιοι από τους οποίους πέθαναν. Εδώ υπάρχει η ανάρτηση με αφορμή αυτή την ενέργεια, («Σημαίνοντα σημαινομένων & επισήμανση σημαντικής σημασίας»): https://gkdata.wordpress.com/2011/07/16/%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CE%BD/.

Δηλαδή, το Prison Planet προμοτάρει- προωθεί το Tea Party, το οποίο προετοιμάζει ιδεολογικά δολοφόνους, για να χρησιμοποιηθούν οι επιθέσεις τους προς πολιτικό όφελος των Ρεπουμπλικανών. Στο Tea Party ανήκει η υποψήφια αντιπρόεδρος του Μακ Καίην, η Πέιλυν. Αυτή είχε στοχοποιήσει την Γκίφορντς, γιατί η τελευταία ήταν ενάντια στο να πωλούνται όπλα σε νεαρά άτομα. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ πράγματα εκκολάπτονται στις ΗΠΑ… Πάντως, ότι η ΝΔ ακολουθεί πολιτική Ρεπουμπλικανών και οι Δημοκρατικοί προωθούν Πασοκ, έχει γίνει ολοφάνερο, πλέον: Οι Ρεπουμπλικανοί λένε όχι σε φορολογία, όπως ο Σααμαράς, και ο Ομπάμα ότι «δεν γίνεται να μην πληρώνουν φόρους οι πετρελαϊκές εταιρείες που έχουν κέρδη εκατομμύρια, ή η γραμματέας ενός προέδρου hedge fund να πληρώνει ποιο πολλούς φόρους από τον πρόεδρό του», άρα θέλει να βάλει φόρους, όπως λέει και ο ΓΑΠ και το Πασοκ εδώ. Εξ ου και η υποστήριξη Ομπάμα σε ΓΑΠ και η επίσκεψη Κλίντον εδώ, για να προωθήσει τον Παπανδρέου.

Μετά από αυτόν τον αναγκαίο πρόλογο, πάμε, τώρα, στο κυρίως θέμα μας, που είναι το άρθρο του  antinews:

Πριν από τα τραγικά γεγονότα της Νορβηγίας, το αμερικανικό υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας δημοσιοποίησε ένα προπαγανδιστικό βίντεο που χαρακτηρίζει τους λευκούς Αμερικανούς της μεσαίας τάξης ως τρομοκράτες, και ως μέλη της «λευκής Αλ Κάιντα», ενός όρου που σχεδιάστηκε για να συμμαζέψει, και να συνενώσει την εικόνα της κατασκευασμένης από τη CIA ισλαμικής οργάνωσης, και των ακροδεξιών εξτρεμιστών των ΗΠΑ.

Το βίντεο αποτελεί μέρος της εκστρατείας υστερίας που έχει ξεκινήσει η κυβέρνηση, και είναι συνέχεια μιας αναφοράς που διέρρευσε στα ΜΜΕ το 2009, που χαρακτήριζε τους ελευθεριστές και τους οπαδούς της Δεύτερης Τροποποίησης*, ως τρομοκράτες, και ακροδεξιούς εξτρεμιστές.

Ο φερόμενος ως δράστης στις νορβηγικές αιματηρές επιθέσεις, περιγράφεται ως ακροδεξιός εξτρεμιστής, πρώην μέλος λαϊκίστικου κόμματος που αυτοπροσδιορίζεται ως «ελευθεριακό λαϊκό κόμμα», με μια ιδεολογία που βασίζεται στον κλασικό φιλελευθερισμό.

Ο Anders Behring Breivik ανήκε στο Κόμμα της Προόδου, από το 1997 έως το 2007. Ο δηλωμένος σκοπός του κόμματος αυτού είναι η μείωση των φόρων και της κρατικής παρέμβασης. Είναι δηλαδή κάτι σαν μια ευρωπαϊκή εκδοχή του αμερικανικού Tea Party.

Η ΕΕ, το ΔΝΤ, και οι διεθνείς τραπεζίτες, ανησυχούν για την αυξανόμενη άνοδο τέτοιων κινημάτων και κομμάτων στην Ευρώπη. Όπως έγραψε πριν από μερικούς μήνες το Reuters: «Η αύξηση της επιρροής του πολιτικού λαϊκισμού στην Ευρώπη, που πυροδοτείται από την λαϊκή οργή για τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, απειλεί να δυσκολέψει την επίλυση των ευρωπαϊκών προβλημάτων».

Εκατομμύρια Ευρωπαίοι αντιτίθενται στο άδειασμα των δημόσιων ταμείων, προκειμένου να πληρωθούν τα χρέη που οφείλονται στους τραπεζίτες, και εντάσσονται σε πολιτικά κόμματα τύπου «Πραγματικοί Φιλανδοί», το οποίο αντιτίθεται στη διάσωση της Πορτογαλίας. Η ξαφνική δημοτικότητα του συγκεκριμένου κόμματος αιφνιδίασε το ευρωπαϊκό πολιτικό κατεστημένο.

Η επιχείρηση false flag (ΣΣ να το μεταφράσουμε “επιχείρηση μούφα;) της Νορβηγίας, έρχεται σε φάση που ο λαϊκισμός φουντώνει στη Γερμανία, τον διστακτικό θησαυροφύλακα της Ευρώπης σε αυτή τη τελευταία κρίση.

Οι καθεστωτικοί πολιτικοί της Γερμανίας δεν συμφωνούν με αυτή τη δεύτερη διάσωση των τραπεζιτών. Όπως λέει ο Jochen Sanio επικεφαλής της γερμανικής ομάδας BaFin, που παρακολουθεί τις χρηματαγορές της χώρας, «Ήδη το κάναμε μια φορά, και δεν μπορούμε να το ξανακάνουμε. Δεν γίνεται… αν η κυβέρνηση λεηλατήσει και πάλι τα δημόσια ταμεία, οι φορολογούμενοι θα τους κρεμάσουν όλους».

Η ΕΕ  και το ευρωπαϊκό πολιτικό κατεστημένο χρωστάνε στους τραπεζίτες και στην «ελεύθερη αγορά» τους, μια αγορά που είναι ελεύθερη να λαφυραγωγεί, και στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές τους. Αυτό το διάστημα κάνουν τα πάντα για να πνίξουν κάθε αντίθετη φωνή, και κάθε αντίσταση στις ατελείωτες διασώσεις που έχουν ως σκοπό τους τη διάλυση των τοπικών οικονομιών και τη καταστροφή κάθε εθνικής κυριαρχίας.

Δεν είναι τυχαίο που τα συμβατικά ΜΜΕ συγκρίνουν ήδη τον  Anders Behring Breivik με τον  Timothy McVeigh. Λίγες μόνο ώρες μετά την επίθεση, το νορβηγικό κρατικό κανάλι NRK παρουσίασε τον Tore Bjørgo της αστυνομικής Ακαδημίας του Όσλο, ο οποίος ανέφερε πως η επίθεση μοιάζει με την επίθεση στο ομοσπονδιακό κτίριο της Oklahoma City το 1995, που σκότωσε 168 άτομα και που αποδόθηκε στον Timothy McVeigh. Ανέφερε μάλιστα και τοΗμερολόγιο Turner, ένα αντικυβερνητικό μυθιστόρημα του William Luther Pierce, πρώην ηγέτη της ρατσιστικής εθνικιστικής οργάνωσης National Alliance, το οποίο είχε χρησιμοποιηθεί και ως στοιχείο ενοχής στη δίκη του «στημένου θύματος» Timothy McVeigh, στον οποίο φόρτωσαν την επίθεση της Oklahoma.

Η βομβιστική επίθεση στην Oklahoma ήταν μια κλασική επιχείρηση false flag, που χρησιμοποιήθηκε ως αφορμή για εγκαθίδρυση κάποιων δρακόντειων αστυνομικών μέτρων στη δεκαετία του 1990. Μετά από εκείνη την επίθεση, το κογκρέσο ψήφισε για χάρη του προέδρου Clinton, μια ολόκληρη σειρά από νόμους ασφάλειας, οι οποίοι χρησίμευσαν ώστε να φτάσουμε στο περίφημο PATRIOT Act, που ίσχυσε μετά από τη στημένη επίθεση στους δίδυμους πύργους την 11/9/01.

Εκτός από τη παραπάνω χρησιμότητά της, η επίθεση στην Oklahoma έπαιξε μεγάλο ρόλο στη δαιμονοποίηση του πατριωτικού κινήματος που είχε ξεκινήσει με αφορμή την επίθεση του FBI στους Branch Davidians στο  Waco  του Τέξας το  1993.

Οι επιχειρήσεις False flag, που πάντα  ακολουθούνται από έντονες εκστρατείες προπαγάνδας, είναι μία μόνο από τις πολλές μεθόδους που χρησιμοποιούν οι κυβερνήσεις για να εξουδετερώσουν τις πολιτικές διαφωνίες.

Ο Breivik σίγουρα αποτελεί τη βιτρίνα για μια επιχείρηση τύπου Gladio που έχει σκοπό να καταπνίξει την αντίδραση στους τραπεζίτες. Η αρχική επιχείρηση Gladio ήταν μια στρατηγική έντασης, σχεδιασμένη από  τις ελίτ, που χρησιμοποίησαν την τρομοκρατία έτσι ώστε να δυσφημιστούν οι πολιτικοί τους αντίπαλοι στην Ευρώπη. Την είχε στήσει η CIA, και την στελέχωναν κυρίως πρώην μέλη της μυστικής αστυνομίας του Μουσολίνι.

Τις επόμενες ημέρες θα πρέπει να περιμένουμε και άλλες τρομοκρατικές επιχειρήσεις false flag. Μάλιστα, θα χρησιμοποιηθούν από τα μεγάλα ΜΜΕ για να περιγράψουν τους αντίπαλους των τραπεζιτών απατεώνων ως δολοφόνους μωρών παιδιών.

Για τις παγκόσμιες ελίτ, οι μαζικές δολοφονίες που αποδίδονται σε πολιτικούς αντιπάλους, αποτελούν ένα νόμιμο εργαλείο καταστροφής των εθνικών οικονομιών και της εγκαθίδρυσης μιας παγκόσμιας ολοκληρωτικής κυβέρνησης και ενός νέο-φεουδαρχικού τραπεζικού συστήματος.

 

S.A.-Prison Planet

 

http://www.prisonplanet.com/evidence-shows-norway-terror-attack-a-false-flag.html

Σημ.* Αφορά στο δικαίωμα των Αμερικανών να φέρουν όπλα.

Στην ανάρτηση σχολιάζει πρώτος ο…

O Θείος είπε:

Άχ, πάλι το ίδιο τροπάριο: “Κακοί οι τραπεζίτες” (και ξέρετε την καταγωγή τους), αλλά προπάντων “πολύ πιό κακό το κράτος”, που παίρνει πολύ ψηλούς φόρους από τους πλούσιους. Και θέλει κι από πάνω “εγκαθίδρυση μιας παγκόσμιας κυβέρνησης”:
“Κινδυνεύει το έθνος” (και τα πορτοφόλια της μεγαλομεσαίας τάξης).
Τα έχουμε ξανακούσει όλα αυτά παλιά, από κάποιον μπογιατζή άν δεν απατώμαι. Μόνο που τώρα παλεύει το “Άριο” Tea Party με ένα Πρόεδρο “κατώτερης φυλής” σε μια Βαϊμαριανή μισο-χρεωκοπημένη και σχεδόν ανυπόληπτη πρώην κοσμοκράτειρα.
¨Ολα είναι μαζικά, είναι μαγικά και προπαντός Μεσοπολεμικά”. Μόνο που τώρα, τα πολλά γίδια δεν μασούν πιά τον εθνικιστικό ταραμά.

23/07/2011 στις 11:13 pm

Θείο γιατί βιάζεσαι; διάβασε προσεκτικά τι λέει το κείμενο, μια αντιθετη δηλαδή απόψη απο τις κρατούσες

Απάντηση

 • O Θείος είπε:

23/07/2011 στις 11:32 pm

Αποκαλυπτικότατο το κείμενο, και ο SA άριστα πράττει που το μεταφράζει.
Αποκαλύπτει ακριβώς πώς ετοιμάζεται η εσωτερική “άμυνα” της εθνικιστικής νεοφιλελεύθερης δεξιάς, σήμερα, στην κορύφωση της κρίσης: Είναι μποστά η day of the days – 2 Αυγούστου, ήρθε τυχαία “καπάκι” και η Νορβηγία. Ξέρουν ότι έχουν “ανοιχτά νώτα” τώρα. Και όλα αυτά τα ευρωπαικά ρεύματα, άν και δεν “παίρνουν πολιτική γραμμή”, ως σημείο αναφοράς έχουν τα Αμερικανικά WASP ρεύματα – δηλαδή στον καιρό μας Tea Party.
Έχει πολλές αναγνώσεις. Επειδή ακριβώς δεν πιστεύω στις θεωρίες συνωμοσίας, επιλέγω τη στρατηγική ανάγνωση.

Απάντηση

O Θείος είπε:

Και η ομοιότητα στρατηγικής και τακτικής με το Μεσοπόλεμο είναι εντυπωσιακή – παρόλο που οι νέοι εθνικιστές και ακροδεξιοί στα περιεχόμενα είναι εντελώς μεταμοντέρνοι:
Η ακροδεξιά πάντα είχε πρόχειρες ασπίδες από “θεωρίες συνωμοσίας” για να αμύνεται. Ξέρει ότι οι “Αληθινοί Νορβηγοί” (και Φινλανδοί, Σουηδοί ή τα Αμερικανικά πρότυπά τους) θα σταμπαριστούν ανεξίτηλα ως ηθικοί αυτουργοί δολοφόνων παιδιών. Και σηκώνει την ασπίδα – άλλοθι της “θεωρίας συνωμοσίας”.
“Για τη βαρβαρότητά γύρω μας (και τη δική μας ακόμα) φταίνε οι κομμουνιστές και οι διεθνιστές, προπαγάνδιζαν οι Ναζί και οι βιομήχανοι σπόνσορές τους. “Για τη βαρβαρότητα γύρω μας φταίει το κακό σοσιαλίζον κράτος και οι ρυθμιστικοί τραπεζίτες”, λένε οι νέοι νεοφιλελεύθεροι εθνικιστές και οι σπόνσορές τους, οι πετρελαιάδες και τα “εκτός ρύθμισης” Funds.

 • O Θείος είπε:

24/07/2011 στις 12:58 am

Πώς δουλεύει στρατηγικά το κόλπο;
“Ο Δημητρώφ και οι κομμουνιστές έκαψαν το Ράιχσταγκ για να φορτώσουν τη ρετσινιά στο NSDAP”.
” Οι άνθρωποι του Clinton ανατίναξαν την Οκλαχόμα για να εκθέσουν τους αντι-ομοσπονδιακούς και ακροδεξιούς – πρόσχημα για να ενισχυθούν οι Ομοσπονδιακοί νόμοι ασφάλειας”.
“Η ΕΕ, το ΔΝΤ, η FED η Ομοσπονδιακή κυβέρνηση και οι διεθνείς τραπεζίτες
(προσοχή οι “επίσημοι”, προς Θεού όχι το “σκιώδες” χρηματοεπενδυτικό), ανατίναξαν το Οσλο και σκότωσαν τα παιδιά για να φορτώσουν τη ρετσινιά στους εθνικιστές και να περάσουν την παγκόσμια διακυβέρνηση”.

Σταθερή η στρατηγική από το 1932, η false “False flag: Πασάρω στο κοινό τη μούφα ότι δήθεν ο αντίπαλος διέπραξε μούφα για να εκθέσει εμένα, καλύπτομαι και αμύνομαι, προσπαθώντας να μετατρέψω την άμυνά μου σε επίθεση.
Με το Reichstag, το κόλπο έπιασε, για 6 – 7 χρόνια (Τσάμπερλαιν, Μόναχο). Μετά, ο Ρούσβελτ και ο Τσώρτσιλ τα βρήκαν με τον Στάλιν.
Η Οκλαχόμα απέτυχε.
Το Όσλο; Στις 2 Αυγούστου θα ξέρουμε λίγο περισσότερα από τώρα, για το προς που πάει αυτό το πράμα.

Επίλογος

 

Ο Θείος είπε:  

09/01/2011 στις 5:26 pm

Οι “τσαγάδες” (φοβάμαι και ένα υπολογίσμιμο μέρος των παραδοσιακών Ρεπουμπλικανών),μετεξελίσσονται σε ακραιφνώς φασιστικό κόμμα.
Χρηματοδότες των φασιστών δεν είναι πιά (όπως αλλού άλλοτε) χαλυβουργίες τύπου Thyssen-Krupps ή χημικά τύπου BASF, αλλά οι γιγαντιαίες ακρίδες του χρηματοπιστωτικού καζίνου, υπό χρεωκοπία ή “υγιείς”, αλλά ούτως ή αλλως άρρωστες όσο η χρηματοπιστωτική ισορροπία των ΗΠΑ.

Δεν είναι τυχαίο ότι στην Αριζόνα έγινε η πιό σκληρή μάχη την εποχή της μεταρρύθμισης του συστήματος υγείας, ενώ στις πρόσφατες εκλογές για το Κογκρέσσο, η Γκίφορντς κέρισε έναν ακράιο έως παρανοικό αντίπαλο που εμφανιζόταν στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις με πλήρη οπλισμό πεζοναύτη (: ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΙΔΕΕΣ!!! Ακούνε και …οι “ΦΙΛΙΑ_ΣΤΟ_ΣΒΕΡΚΟ” διάφοροι) και οι οπαδοί του άδειαζαν με τα δικά τους Μ-16 ουκ ολίγους γεμιστήρες. Τον Νοέμβριο στον αέρα, τώρα ο τρελός νεαρός μιμητής τους στο ψαχνό.

Λίγο μετά την αλλαγή του χρόνου, άς ελπίσουμε ότι δεν θα χρειαστεί στο μέλλον το σθένος κάποιου Ευρωπαίου “Φραγκλίνου Ρούσβελτ” και κάποιοι Γάλλοι, Γερμανοί, Πολωνοί ή Ισπανοί στρατηγοί “Πάττον” και «Αιζενχάουερ» να αποβιβασθούν σε κάποια “Νορμανδία” της Πενσυλβάνιας ή της Καρολίνας, για να χτυπήσουν τη φαιά πανούκλα.
Προς το παρόν, μια και όλα τα κινεί το χρήμα, άς ξεκουμπιστούν τουλάχιστον οι ανεγκέφαλοι ή“νέοι χιτλερόφιλοι” “Τσάμπερλαιν” και “Νταλαντιέ” που κυβερνούν μερικές μεγάλες Ευρωπαικές χώρες: Για να γλυτώσουμε από το νέο χρηματοπιστωτικό “Μόναχο”, που στην εποχή μας έχει μετακινηθεί στο Δουβλίνο, στην Λισαβώνα, στη Μαδρίτη και στην Αθήνα.
Τους φασίστες τους αντιμετωπίζεις σωστά όταν ακόμη είναι αρχάριοι. 

 

 

@@@@@

——————–

* ΙΔΙΟ χαμόγελο δεν έχουν; Την ΙΔΙΑ ικανοποίηση δεν φαίνεται να απολαμβάνουν;;; 

 1. 26/07/2011 στο 21:52

  Παραθέτω στοιχεία που κατακράτησα, για τον Νορβηγό

  1. Στην επίθεση στο κυβερνητικό κτίριο, σκότωσε άτομα ανήκοντα στο εργατικό κόμμα.

  2. Στην επίθεση του στο συγκεκριμένο νησί, βρισκόντουσαν παιδιά μελών του εργατικού κόμματος, που είχε συνέδριο.

  3. Ο πατέρας του νεαρού που ζει σήμερα στην Γαλλία, ασαφείς προς το παρόν πληροφορίες, …… κατ΄άλλους είναι πρώην πολιτικός, κατ΄άλλους πρώην Υπουργός ………..

  Το εργατικό κόμμα της Νορβηγίας ένα από τα κορυφαία παγκοσμίως κόμματα υπέρ της παγκοσμιοποίησης.

  Η πράξη του Νορβηγού , παρά το ότι είναι ΕΙΔΕΧΘΗΣ, παρ΄ όλα αυτά ταυτόχρονα φαίνεται ότι είναι μία ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ………….

  Περιμένομε τις εξελίξεις, απ΄ότι φαίνεται οι πληροφορίες βγαίνουν με το σταγονόμετρο και ταυτόχρονα χρειάζονται και πολύ …… φίλτρο
  ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ

 2. 26/07/2011 στο 22:15

  Καλησπέρα, Κρίτων!

  1. Σκοτώθηκαν, όντως, δυο υπουργοί
  3. Ο πατέρας του δούλευε στην Πρεσβεία στο Λονδίνο.

  Η πράξη του ήταν πολιτική, βέβαια.

 3. aidia
  28/07/2011 στο 22:29

  Το Μώλυ: Εδώ δεν βρίζουμε ούτε γράφουμε γκρίκλις.

  «Σπάστα και ξαναρίχτα», λοιπόν, μορτάκι

  http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp

 1. 11/10/2011 στο 03:43

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: