Αρχική > Γενικά, Ελλάς, ΘΥΜΌΣ_ΜΈΝΟΣ_ΟΡΓΉ!!! > Ληστεία 1.000.000 ευρώ (!) στο πιο καλά φυλαγμένο από την Αστυνομία μέρος της Ελλάδας!!!

Ληστεία 1.000.000 ευρώ (!) στο πιο καλά φυλαγμένο από την Αστυνομία μέρος της Ελλάδας!!!

Αυγά κατά του Όθωνα στο Ρέθυμνο! (βίντεο) – ΚΑΤΑΛΗΨΗ στη ΝΕΤ( !!!)

25/09/2011

Όταν ολόκληρος  υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να προστατέψει τον εαυτό του από μια …κοπελίτσα!~!~! 

Πόσο ικανοί είναι,

πόσα λεφτά παίρνουν για την προστασία υψηλών προσώπων

και τι βαθμό έχουν οι αστυνομικοί συνοδοί του;?;

Χα, χα, χα !~!~!  

Πού πάτε, ρε, ανεκδιήγητοι, ξυπόλητοι στ’ …αγγούρια;;;

Άμα έρθει κανένας πραγματικά επικίνδυνος,

με μαχαίρι ή καλάζνικωφ,

τι θα κάνετε, ρεεεεεεεεεεεεεεεεε;;; 

Όλα στον αέρα και της πλάκας! Δεν λειτουργεί τίποτα, όλοι τζάμπα πληρώνονται!!!

&&&

UP_DATED: Τι λέγαμε; Ε, λοιπόν:

ΚΑΤΑΛΗΨΗ και διακοπή ροής στην ΕΡΤ!!!

&&&&

Και σήμερα:

Ξέφραγο αμπέλι το αεροδρόμιο – Πρωτοφανής ληστεία – «Καλωσόρισαν» τον ληστή

Βγαλμένη απο ταινία είναι η ληστεία που σημειώθηκε σε υποκατάστημα τράπεζας της Alpha Bank μέσα στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», που φυλάσσεται, για τον φόβο τρομοκριτικών επιθέσεων, σαν να είναι φρούριο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 16:00΄,  ένας δράστης, (: ΜΟΝΟΣ του, ένας και μοναδικός!!!), που υποδύθηκε τον τεχνικό εταιρίας, ο οποίος θα ασχολείτο με εργασίες μέσα στο υποκατάστημα, ακινητοποίησε και κλείδωσε τους υπαλλήλους μέσα σε αυτό, αποσπώντας τεράστιο χρηματικό ποσό, που σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες αγγίζει το 1 εκατομμύριο ευρώ!

Πώς έγιναν όλα αυτά;

Μέσα στην εβδομάδα που πέρασε οι τρεις υπάλληλοι του υποκαταστήματος (που λειτουργεί τα σαββατοκύριακα για την εξυπηρέτηση των τουριστών) έλαβαν ένα e mail, που φαινόταν οτι προέρχεται απο τα κεντρικά της εταιρίας, και το οποίο τους ενημέρωνε οτι το μεσημέρι της Κυριακής, επρόκειτο να γίνουν εργασίες ανακαίνισης στο υποκατάστημα. Γι’ αυτό το λόγο, συνέχιζε το e – mail, θα παρουσιαστούν το μεσημέρι της Κυριακής δύο εργάτες και μάλιστα αναφέρονταν τα ονόματά τους αλλα και το χρώμα των ρούχων που θα φορούσαν και το e-mail ζητούσε απο τους υπαλλήλους να τους επιτρέψουν την είσοδο.

Το μεσημέρι της Κυριακής εμφανίστηκε ένας άνδρας, οι υπάλληλοι τον ρώτησαν ποιός είναι κι εκείνος τους απάντησε οτι λέγεται Χρήστος Κωνσταντίνου κι ότι ήρθε για να μετρήσει το κατάστημα. Οι υπάλληλοι είδαν στο e – mail οτι υπάρχει αυτό το όνομα κι έτσι του επέτρεψαν να μπει..

Στη συνέχεια ο άνδρας έβγαλε τα εργαλεία του, άρχισε να μετράει το χώρο και κατόπιν ζήτησε απο τους υπαλλήλους να μπεί στο δωμάτιο οπου υπάρχει το χρηματοκιβώτιο. Οι υπάλληλοι άνοιξαν την πόρτα και μπήκε μέσα τόσο ο ίδιος όσο και εκείνοι, χωρίς φυσικά να φανταστούν τη συνέχεια που ήταν η εξής: Με την απειλή του όπλου τους ανάγκασε να του δώσουν τον κωδικό του χρηματοκιβωτίου (όπου σύμφωνα με τους υπαλλήλους περιείχε τουλάχιστον ένα εκατομ. ευρώ) και απο την εργαλειοθήκη του έβγαλε τρεις σχολικές τσάντες.

Εκεί έβαλε τα χρήματα, κλείδωσε τους υπαλλήλους στο δωμάτιο και βγήκε απο το υποκατάστημα. Μάλιστα, φεύγοντας χαιρέτησε και τους αστυνομικούς, (: ΧΑ, ΧΑ, ΧΑ!!!), που βρίσκονταν έξω απο την τράπεζα. Εν συνεχεία κατευθύνθηκε προς τα ταξί, όπου μάλιστα περίμενε και στην ουρά και έφυγε με ένα απο αυτά ανενόχλητος,  από το αεροδρόμιο χωρίς να αντιληφθεί κανείς το παραμικρό. (: Να αναλάβει, ΠΑΡΑΥΤΑ, η …τρόικα την φύλαξη του «El Venizelos», -λέμε!!!, Πού είναι αυτός ο μαγκο- τσέλιγκας, με την μουστάκα, ο Ραχωβίτσας;;; Και ο αμερικανο- θρεμμένος αρχηγός, Οικονόμου;;; Αλέκο, ΠΟΣΑ λεφτά πληρώνουμε αυτά τα χαμένα κορμιά, που μόνο όπου έχουν ρουφιάνους φέρνουν αποτέλεσμα; Π-ό-σ-α;;;).

(Πληροφορίες από mega, alpha & newsIt).