Αρχική > Γενικά > Γιαούρτι κατά Καστανίδη στο "Ολύμπιον" Θεσσαλονίκης (βίντεο)

Γιαούρτι κατά Καστανίδη στο "Ολύμπιον" Θεσσαλονίκης (βίντεο)

Το «ανυπακοή» και «εξέγερση» των ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ, στην πράξη:

View all Comments »

 1  2  3  4  5  6  7  Next
@@@@

Αριστερός µεσσιανισµός σε καιρό κρίσης”

&&&&

Το Μώλυ: Τελικά, παίδες, το ΠΑΣΟΚ θα γένει συμπαθές στην κοινωνία, μετά από αυτές τις χυδαίες και θρασύδειλες επιθέσεις διάφορων βλαμμένων, και καλά, …Αριστερών. Ή των ηλίθιων της απέναντι πλευράς, χουντοφρόνων Δεξιών εφέδρων αξιωματικών του «Δικτύου 21», -aka νέα ΝΔ του Σαμαρά-, του ΛΆΟΣ και της Χρυσής Αυγής, που εισβάλουν στο Πεντάγωνο.

Να το! Ο σχολιαστής «Κάποιος» μοναχά για πασόκος δεν είναι, ο άνθρωπος. Δείτε το σχόλιό του στον δεξιό Ριζοσπάστη– aka antinews:

Κάποιος είπε:

Μόνο συνθήματα-ποιηματάκια άκουσα, πολιτικός λόγος ερζάτς και κονσερβαρισμένος, για να αποφεύγεται η αντιπαράθεση με επιχειρήματα και πραγματικό πολιτικό λόγο. Όπως στην ΕΣΣΔ, όπου το καθεστώς προωθούσε μόνο εκείνες τις πολιτιστικές δράσεις που εκ φύσεως δεν μπορούσαν να αποτελέσουν βήμα πολιτικής αντίστασης, όπως το τσίρκο, το μπαλέτο και το σκάκι.

Για το σύνθημα:
“Ελλάδα, Τουρκία, Μακεδονία, ο εχθρός είναι στις τράπεζες και στα υπουργεία”
πάλι, τι έχετε να πείτε;

Ποιοι θέλουμε να μας σώσουν; Οι ανθέλληνες απάτριδες διεθνιστές; Χαίρω πολύ, από τέτοιους γκώσαμε στη δεξιά νεοφιλελεύθερη βερσιόν, δεν θέλουμε τους ακροαριστερούς με το ταγάρι και την άπλυτη μασχάλη.

Το ΚΚΕ δεν δικαιούται να μιλά εκ μέρους του λαού όταν έχει απολύσει ένα σκασμό εργαζόμενους από τις επιχειρήσεις του, και δεν δικαιούται να μιλά εκ μέρους του έθνους όταν είναι περήφανο που παζάρευε τον ακρωτηριασμό τής πατρίδας επί δεκαετίες.

Άλλη μια τέτοια συγκέντρωση διαμαρτυρίας να κάνει το ΚΚΕ και θα με κάνει να ψηφίσω ΠΑΣΟΚ, σε ό,τι έχω ιερό.  

(: Κι εδώ τι του σούρανε:)

Murphy’s law είπε:

Μάλλον “Κάποιος”…Πασόκος είσαι

Μαθηματικός είπε:

χα χα !!! ωραίο!!!

Ίωνας είπε:

Αφού έτσι κι αλλιώς ΠΑΣΟΚ ψηφίζεις…

Vassilis είπε:

Νομίζω ότι ιερό ΔΕΝ υπάρχει σε σένα και όσους βλέπουν το αυθόρμητο ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΑ. Το ότι ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ φαίνεται και μάλλον πριν το 74 ήσουν από τους φανατικούς του Παπαδόπουλου. Τέλος πια με τα άκρα!!! Επι τέλους υπάρχει και ΛΟΓΙΚΗ στην πολιτική!!!

ΑΠΙΣΤΟΣ ΘΩΜΑΣ είπε:

ΣΙΓΑ ΡΕ ΚΑΠΟΙΕ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΤΡΟΜΑΞΕΣ

@@@

Το τι πρεσβεύει ο «Κάποιος» αποδεικνύεται από τα παρακάτω, –για να μην έχετε αμφιβολία καμία

Κάποιος says:

27/10/2010 at 15:16

@ΘΕΟΦΙΛΟΓΙΑΝΑΚΟΣ

Καταρχάς,  μάθε να γράφεις σωστά το όνομα σου.
Το Θεοφιλογιαν(ν)άκος γράφεται με δύο νι και όχι με ένα.
Μάλλον είσαι από αυτούς που γράφουν στα πανό τους το “Έλληνας” με ένα λάμδα.
Δεύτερον μη γράφεις με κεφαλαία.Είναι ότι πιο αντιαισθητικό και εκνευριστικό μπορεί να δει κάποιος σ΄ένα φόρουμ μαζί με τις ανορθογραφίες.
Τέλος το ουσιαστικό είναι “κατσαπλιάς” και όχι “κατσιαπλιάς” όπως το γράφεις, και δεν σημαίνει άπλυτος.
Αν δεν με πιστεύεις,εντυπωσίασε τον εαυτό σου και κάνε την πνευματική υπερπροσπάθεια να ανοίξεις ένα λεξικό και να δεις την ορθή ερμηνεία.

Κάποιος είπε:

11/11/2010 στις 11:40 am

Η ψήφος στο ΚΚΕ είναι καθαρά αντιμνημονιακή ψήφος δηλαδή ψήφος ενάντια στην πολιτική της ΕΕ και του ΔΝΤ που είναι κατεξοχήν οι κύριοι υπεύθυνοι για τα χάλια όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και των υπολοίπων ευρωπαικών χωρών,όπως Ιρλανδία,Πορτογαλία,Ισπανία κτλ.
Το ΚΚΕ δεν περίμενε να σκάσει η φούσκα για να αρχίσει να συσπειρώνει κόσμο ενάντια στην νεοφιλελεύθερη πολιτική που αρχικά είχε αρχίσει να υιοθετεί η ΝΔ, του Μητσοτάκη,του Μάνου,του Ανδριανόπουλου,της Ντόρας και των άλλων εξαπτέρυγων και τώρα την υλοποιεί άριστα ο ΓΑΠ και το επιτελείο του.
Την χρεωκοπία της συγκεκριμένης πολιτικής που ζούμε σε τοπικό και πανευρωπαικό επίπεδο, την είχε προβλέψει και την είχε προαναγγείλει

.
Αντίθετα ακόμα και τώρα πολλά στελέχη της ΝΔ του Σαμαρά, μάλλον φαίνεται να είπαν ΟΧΙ στο μνημόνιο, υπό την απειλή της κομματικής πειθαρχίας.
Ακόμα και η φράση του Σαμαρά “Το κράτος έχει συνέχεια και η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται από τις συμβάσεις που έχει υπογράψει η κυβέρνηση, ακόμη κι αν διαφωνεί”, τι καταλαβαίνετε ότι σηματοδοτεί σε περίπτωση που η ΝΔ γίνει κυβέρνηση ;
Oτι θα απεμπλακεί, έστω και αν γίνει εξαιρετικά δυσάρεστη στους Γερμανούς εταίρους και στο ΔΝΤ, ή ότι θα συνεχίσει να λαμβάνει μέτρα, έστω και πιο ήπια απ’ αυτά του ΠΑΣΟΚ προκειμένου να αποπληρώνουμε επί δεκαετίες το μνημομιακό δάνειο που μας χρέωσε ο ΓΑΠ για να σώσει τις ιδιωτικές τράπεζες ;

Κατηγορίες:Γενικά
  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε