Αρχική > "Νήπιος Γέρων", Γενικά, Διαδίκτυο, Ελληνικό Βlogging, ΜΜΕ, Οικονομία, Πολιτική, Συνομωσιολογία > Συνειδητή ΠΑΡΑ_ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ από δασκάλους, "Αυγή", "Ελεύθερο Τύπο", "Δεξιό Ριζοσπάστη"- aka antinews, in.gr και δεκάδες μπλογκ

Συνειδητή ΠΑΡΑ_ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ από δασκάλους, "Αυγή", "Ελεύθερο Τύπο", "Δεξιό Ριζοσπάστη"- aka antinews, in.gr και δεκάδες μπλογκ

Ο …»Δεξιός Ριζοσπάστης«/antinews λογόκρινε τρεις λέξεις στο άρθρο του
και ο «Ελεύθερος Τύπος» ΟΛΟ!!!
ΓΙΑΤΙ;;;

«Κυρία, ο μπαμπάς μου αυτοκτόνησε»

Από factorx στις 12/10/2011

Περιστατικά λιποθυμίας μικρών μαθητών από ασιτία σε σχολεία της πρωτεύουσας αποκάλυψε ο Σύλλογος Δασκάλων Α’ Αθήνας. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μαριόλης, (: αυτό το θρασύμι θέλει τις πιο πολλές κλωτσιές* απ’ όλους), η σχολική κοινότητα ενός από τα Δημοτικά, που είδαν τους μαθητές τους να λυγίζουν από πείνα, θρήνησε πρόσφατα για τον πατέρα μαθητή που δεν άντεξε το βρόχο της ανεργίας και έδωσε τέλος στη ζωή του.

Εξάλλου, τα πρώτα επίσημα θύματα του σφοδρού οικονομικού πολέμου που έχει εξαπολυθεί την τελευταία διετία στο χώρο της εκπαίδευσης είναι ζευγάρι εκπαιδευτικών, νηπιαγωγός και γυμναστής, με τρία παιδιά. Τους βρήκε ο θάνατος σε τροχαίο ενώ κατευθύνονταν από την οικογενειακή τους εστία στη Λάρισα προς τη Δράμα, όπου υπηρετούσε η μητέρα. Η αίτησή της για απόσπαση δεν ικανοποιήθηκε. «Φέτος ήταν η πρώτη φορά που δεν ικανοποιήθηκαν κατά προτεραιότητα οι αιτήσεις απόσπασης των τριτέκνων. Ήταν επίσης η πρώτη φορά που έμειναν στο συρτάρι ακόμη και αιτήσεις εκπαιδευτικών με σοβαρές ασθένειες», ανέφερε στον «Ε.Τ.» ο αιρετός εκπρόσωπος των δασκάλων στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Βασίλης Παληγιάννης, ο οποίος δήλωσε συγκλονισμένος για την τραγική απώλεια των δύο εκπαιδευτικών. Σύμφωνα με τον ίδιο, φέτος, ειδικά στη Θεσσαλία, το κύμα συγχωνεύσεων μείωσε τα κενά για αποσπάσεις. Ο κοντινότερος νομός που απέμεινε στους δασκάλους με εστία στη Λάρισα και τα Τρίκαλα ήταν η Φθιώτιδα, περιοχή που δηλώθηκε μαζικά από τους Θεσσαλούς, οι οποίοι ταξιδεύουν καθημερινά για να εργαστούν.

Χιλιάδες εκπαιδευτικοί πρωταγωνιστούν αυτή την εποχή σε μικρές οδύσσειες, αναγκασμένοι να διανύουν μεγάλες αποστάσεις είτε για να βρίσκονται κοντά στην οικογένειά τους είτε για λόγους υγείας. Και εκατοντάδες χιλιάδες μαθητών σέρνουν τα βήματά τους στα σχολεία αφήνοντας στο σπίτι άνεργους γονείς για να συναντήσουν παγωμένους δασκάλους σε τάξεις πιο γκρίζες από ποτέ. Μέσα στον Οκτώβριο τα δημοτικά απειλείται να κλείσουν εντελώς. Οι μεγαλύτερες παρατάξεις στο Δ.Σ. της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας, ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ, κατεβαίνουν στις γενικές συνελεύσεις του κλάδου, που προγραμματίζεται να συγκληθούν μέσα στο μήνα, με εισήγηση για απεργία διαρκείας με τη μορφή των επαναλαμβανόμενων πενθήμερων, όπως το 2006. Οι δύο αντίπαλες παρατάξεις για πρώτη φορά στην ιστορία τους εκδίδουν πανομοιότυπες ανακοινώσεις, καταγγέλλοντας το «πολυνομοσχέδιο της ντροπής». Για τη «χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος, την κυβέρνηση που “υποδούλωσε” τη χώρα στην Τρόικα», μιλά στην ανακοίνωσή της η ΔΑΚΕ, τη θέση της από την κυβερνητική πολιτική διαχωρίζει η ΠΑΣΚ.

Ο αριθμός των υπό κατάληψη γυμνασίων και λυκείων διατηρείται σε πολύ υψηλά επίπεδα (πάνω από 800) σύμφωνα με τα στοιχεία των μαθητών, τα οποία διαψεύδει το υπουργείο Παιδείας, διαρρέοντας ότι τα κατειλημμένα σχολεία μειώθηκαν ραγδαία, πέφτοντας στα 250. Οδηγίες να αναπληρωθούν εντός του τρέχοντος τριμήνου οι ώρες που χάθηκαν λόγω των καταλήψεων απέστειλε χθες στα σχολεία η υφυπουργός Παιδείας Εύη Χριστοφιλοπούλου. Οι οδηγίες προβλέπουν μάθημα τα Σάββατα σε όσες περιπτώσεις δεν επαρκεί ο συνδυασμός ηπιότερων μέτρων, όπως είναι η περικοπή των περιπάτων και η αξιοποίηση των σχολικών εορτών. Ανήσυχη για την έκρυθμη κατάσταση στα σχολεία, η ηγεσία του υπουργείου αυξάνει την πίεση στους διευθυντές. Με έγγραφό του ο αρμόδιος ειδικός γραμματέας Μιχ. Κοντογιάννης τούς υπενθυμίζει ότι ευθύνονται προσωπικά για την ομαλή λειτουργία του σχολείου τους. Σύμφωνα με χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου, «σε όλη τη χώρα έχουν γίνει μηνυτήριες αναφορές στα σχολεία όπου υπήρξαν βανδαλισμοί, καταστροφές και άλλα φαινόμενα ανομίας. Μεταξύ άλλων ζητούνται αποζημιώσεις από τους δράστες ή από τους κηδεμόνες τους, όταν είναι ανήλικοι».

(από το Ελεύθερο Τύπο)

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ- (πάρτε …χαρτομάντιλα, παίδες, μιλάμε για πολύ κλάμα, οι ευαίσθητες εδώ ψυχές. Οπότε, θα …κλάψετε από τα γέλια!!! Για όσους δεν είναι και πολύ μυημένοι στα του ακροδεξιού διαδικτύου, να πούμε ότι πίσω από τα γυναικεία ονόματα κρύβονται Μήτσοι και Βαγγέλες με κάτι μουστάκια να, -τις 9 στις 10 φορές! -Ξέρετε, τους γνωστούς φερετζέδες. Ειδικά, δε, εδώ, έχουμε να κάνουμε με Λοκατζήδικους…)

ORIMA είπε:

Περιμένω ποινική δίωξη για τα εγκλήματα αυτά. Εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας. Μπορεί να χαρακτηριστώ υπερβολικός αλλά με βάση τα γραφόμενα το καθεστώς της χώρας μας πρέπει να έχει την τύχη των Κάρατζιτς, Μλάντιτς, Χίτλερ και γενικώς των φρικαλέων δυναστών της ιστορίας.

ΓΙΑΝΝΑ είπε:

Όσο μελό κι αν ακούγεται σε κάποιους, στο σχολείο που εργάζομαι (δημοτικό) οι δάσκαλοι μαζεύουμε χρήματα από το υστέρημά μας και αγοράζουμε τρόφιμα για μαθητές μας με σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.
Πρόσφατα μαθητής άρπαξε το κολατσιό από συμμαθητή του και όταν τον ρωτήσαμε το γιατί μας είπε πως είχε να φάει 3 μέρες.
Όταν ήρθαμε σε επικοινωνία με την οικογένεια μάς το επιβεβαίωσε κι αυτή.
Το σχολείο είναι σε επαρχιακή πόλη της Μακεδονίας που μαστίζεται από την ανεργία.
Περιττό να αναφέρω πόσο μας έχουν ρίξει ψυχολογικά αυτά τα περιστατικά. Είμαστε γονείς γι αυτά τα παιδιά και υποφέρουμε.
Όμως όσο αντέχουμε οικονομικά να είστε σίγουροι πως θα παλέψουμε γι αυτά τα παιδιά με κάθε τρόπο.
Πρέπει αυτές τις δύσκολες ώρες για όλους μας να δείξουμε ομοψυχία και ανθρωπισμό.

Θοδωρής είπε:

Δεν μας φαίνεται καθόλου μελό και όλοι μας έχουμε πια στο περιβάλλον μας παρόμοια περιστατικά.

ΕΛΕΝΗ ΔΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ είπε:

Eιμαστε περηφανοι για σας και για ολους σαν και σας.
Η νεα Κατοχή , θα βγαλει και νεους Ηρωες.
Ο Θεος θα σας δινει δυναμη και ολα στο τελος θα πανε καλα και στις μνημες αυτων των παιδιων θα εισαστε εσεις αυριο αυτοι οι νεοι Ηρωες.
Εσεις που βροντοφωναζετε…σιωπηλα, (: !?!;!), οτι ‘Η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει’.

Dora είπε:

Κυρια Γιαννα,ειστε μια ΔΑΣΚΑΛΑ με κεφαλαια γραμματα!
Συγχαρητηρια!

Γιαδικιάρογλου είπε:

Το σημαντικότερο είναι ο υποσιτισμός των μικρών παιδιών.
Ανατριχιάζει κανείς να το διαβάζει. Πράγματι, αυτός ο
χειμώνας θα ειναι κατοχικός , μετά την πρώτη Κατοχή των
Ναζί.

Dora είπε:

Υπαρχει λογαριασμος τραπεζης για τους μαθητες αυτους για να μπορουμε καποιοι εδω να βοηθησουμε? Δεν ειμαστε πλουσιοι καθολου,μα να,κοβεις το γυμναστηριο,τα καλυντικα,καποια αλλα περιττα εξοδα,ενα σωρο λεφτα μαζευονται.
Οι ευαγγελικοι συμφοιτητες μου, ξερω οτι θα βοηθησουν.
Στις 2 Οκτωβριου νηστεψαν και προσευχηθηκαν για την Ελλαδα σε ολες τις ευαγγελικες εκκλησιες της Ολλανδιας. (: Ρε, τι μαθαίνει κανείς στα μπλόγκια…)

Γιάννης Καλαματιανός είπε:

Δεν είναι άνθρωποι αυτοί που παρέδωσαν την πατρίδα στους κατακτητές τοκογλύφους.
Αν είχαν λίγο φιλότιμο, θα είχαν δέσει μια πέτρα στο λαιμό τους και θα είχαν πέσει στη θάλασσα.
Τόσο αίμα πώς το αντέχουν;
Πώς κοιμούνται ήσυχοι τη νύχτα;
Πώς κοιτάζουν τα παιδιά τους στα μάτια;
Πώς τρώνε ψωμί όταν έχουν οδηγήσει χιλιάδες συνανθρώπους μας στην απόγνωση;
Μια γενιά που γεννάει τέρατα, η γενιά μας.

Dora είπε:

Καλα δεν εχεται ακομη καταλαβει οτι εχουμε να κανουμε με μασονους σατανιστες, (: ώ πα! Χοντρίνανε τα πράματα! Αρχίσανε τα …σκληρά), σε ολο τον πολιτικο κοσμο του πλανητη?
Δεν εχουν ελεος,δεν βλεπεται? (: Είπαμε: Τα ελληνικά δεν είναι και το δυνατότερο σημείο των ελληναράδων…). Ναρκωτικα,πορνεια,παιδεραστια,φτωχεια,πεινα,πολεμοι κι οι αλλοι να τρωνε με χρυσα κουταλια και να μεγαλωνουν τις σαπιοκοιλιες τους,αρπαζοντας τα ψιχουλα των δυστυχισμενων.Απο αυτους ζητατε φιλοτιμο????
Σατανιστες ειναι σχεδον ολοι τους!!!

danaos. είπε:

Τέρατα μας κυβερνούν.Τελεία και παύλα!Μα τι κάνουμε εμείς γ…μώ την κοινωνία μας!Παιδάκια πεθαίνουν από ασιτία ρε Πάγκαλε και Βενιζέλε!!!
Άντε αδειάστε μας τη γωνιά!Στα τσακίδια μην πω τίποτε χειρότερο!

http://www.antinews.gr/2011/10/12/126977/

 @@@@@

Από αυτό το άρθρο του Δεξιού Ριζοσπάστη, aka antinews, αφαιρέθηκαν τρεις λεξούλες: «στον «Ελεύθερο Τύπο»». Από τον «Ελεύθερο Τύπο», όμως, ΑΦΑΙΡΕΘΗΚΕ …ολόκληρο το άρθρο. ΧΑ< ΧΑ< ΧΑ!!! Ξεφτίλα, ε; Πού πάτε, όμως, ρε, Καραμήτροι, ξεβράκωτοι στο λάκκο του Διαδικτύου με τα  …e- αγγούρια;;; Έχουν σώσει το επίμαχο σημείο άλλα μλπογκ και σάιτ, που το αναδημοσίευσαν. Έτσι, την φράση

«Όπως δήλωσε στον «Ελεύθερο Τύπο» ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μαριόλης», 

την έχουν τα εξής μπλογκ, -και πολλά άλλα, φυσικά, αλλά αυτά φθάνουν:

http://alexpolisonline.blogspot.com/2011/10/blog-post_9167.html

http://tnsite.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=9020:2011-10-12-23-57-29&catid=54:2011-08-05-13-50-06

http://hellas.net/36453/kiria-o-bampas-mou-aftoktonise/

ΑΝΩΝΥΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ (ΡΕΠΟΡΤΕΡ) ΙΙ

Posted: Οκτωβρίου 13th, 2011 | Author:  | Filed under: NewsOlympia.gr

https://lh4.googleusercontent.com/-g0OHVF9C26k/TXLLVMTF9aI/AAAAAAAAAxU/MGzhn4mWs5M/s400/gh.jpg“…Περιστατικά λιποθυμίας μικρών μαθητών από ασιτία σε σχολεία της πρωτεύουσας αποκάλυψε ο Σύλλογος Δασκάλων Α’ Αθήνας. Όπως δήλωσε στον «Ελεύθερο Τύπο» ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μαριόλης,
http://olympia.gr/2011/10/13/%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%81-%CE%B9%CE%B9/

http://www.tolmi.gr/news/%CE%B1%CE%BD%CF%89%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%BF%CF%83-%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%81-%CE%B9%CE%B9/

Εδώ, η φράση βρίσκεται σε ανώνυμο σχόλιο:

12 Οκτωβρίου 2011 11:32 μ.μ.

http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/no2.html

http://skaipatras.gr/skai-enimerosi/itemlist/tag/%CF%83%CF%87%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF.html

http://news247.gr/ellada/eidiseis/lipothymies_mathhtwn_apo_asitia.1408719.html

Και, τέλος, από τον κατάλογο των 100 μπλογκ του  SYNC:

Tα 30 τελευταία posts του ANTINEWS (Τελευταίες 30 ημέρες)

«Κυρία, ο μπαμπάς μου αυτοκτόνησε»

1 μέρα πριν

Περιστατικά λιποθυμίας μικρών μαθητών από ασιτία σε σχολεία της πρωτεύουσας αποκάλυψε ο Σύλλογος Δασκάλων Α’ Αθήνας. Όπως δήλωσε στον «Ελεύθερο Τύπο» ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Μαριόλης, η σχολική κοινότητα ενός από τα Δημοτικά, που είδαν τους μαθητές τους να … Continue reading →

http://blogs.sync.gr/blogs/28229/index.html

Δυστυχώς είναι αλήθεια – Παιδιά έπεσαν λιπόθυμα από ασιτία σε σχολείο της Κυψέλης

   pikri sokolata
– Ο πρ. Α’ Συλλόγου Πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης επιβεβαιώνει στο Νewsit οτι οι γιατροί που εξέτασαν τους μαθητές διέγνωσαν ασιτία.
– Δεν έχουν παπούτσια για γυμναστική και στο κυλικείο έχουμε τεφτέρι λένε οι εκπαιδευτικοί
– Αυτοκτόνησε άνεργος πατέρας με 3 παιδιάΣοκαριστικά είναι τα όσα καταγγέλουν οι δάσκαλοι του Α’ Συλλογου Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται πολλά παιδιά σε σχολεία της πρωτεύουσας, εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους.
newsit.gr

ΣΟΚ: Λιποθυμίες μαθητών από ασιτία σε σχολεία της Αθήνας!

Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Οκτωβρίου 13, 2011

&&&&&
ΑΥΓΗ

Λιποθυμούν από την πείνα

 Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/10/2011

Σοκ προκάλεσε η καταγγελία εκπαιδευτικών ότι μικροί μαθητές λιποθυμούν πλέον στα σχολεία επειδή πεινάνε. Η καταγγελία έγινε κατά τη διάρκεια σύσκεψης σωματείων και φορέων της εκπαίδευσης του 7ου Διαμερίσματος Αθηνών. Πείνα, ποιος θα το φανταζόταν ότι αυτός ο εφιάλτης θα επανέκαμπτε για να χτυπήσει μαθητές από σχολεία των υποβαθμισμένων γειτονιών του 6ου Διαμερίσματος. Λιποθυμούν επειδή πάσχουν από ασιτία, γιατί οι γονείς είναι άνεργοι, τα τελευταία λεφτά φαγώθηκαν από καιρό και το ψυγείο είναι άδειο. Ποιος να αντέξει αυτή την είδηση. Ποιος μπορεί να αντέξει την είδηση, που ειπώθηκε και πάλι στη σύσκεψη, ότι γονιός μαθητή από σχολείο του 7ου Διαμερίσματος αυτοκτόνησε γιατί δεν μπορούσε να θρέψει την οικογένειά του. Έτσι «σώζουν» την Ελλάδα!

Αυτά τα τραγικά αποτελέσματα της αντιλαϊκής πολιτικής, θέτουν άμεσα το καθήκον να ενεργήσουμε άμεσα ώστε να μη θρηνήσουμε και άλλους ανθρώπους που θα γίνονται βορά στη βάναυση κυβερνητική πολιτική των μνημονίων, του ΔΝΤ και της τρόικας, τονίζουν σε ανακοίνωσή τους οι φορείς και τα σωματεία του 7ου Διαμερίσματος.

Οι φορείς, μεταξύ άλλων, δεσμεύονται να προωθήσουν, με όσα μέσα διαθέτουν, τη δημιουργία ενός δικτύου αλληλεγγύης, ώστε να αντιμετωπίζονται τα πρακτικά προβλήματα επιβίωσης των συμπολιτών μας που εξαθλιώνονται, αλλά και τα προβλήματα των νέων που σήμερα στοχοποιούνται από τους μηχανισμούς καταστολής. Ένα δίκτυο δράσης και αλληλεγγύης που θα αποτελεί ασπίδα συλλογικής προστασίας, για να μην πεινάσει καμιά λαϊκή οικογένεια, για να μην βρεθούν άλλοι συμπολίτες μας σε κατάσταση απόγνωσης, για να μην χάσει κανείς το σπίτι του από τους πλειστηριασμούς των τραπεζών, για να μην εκβιάζονται οι μαθητές και οι νεολαίοι που αγωνίζονται, με την απειλή του εισαγγελέα. Τα σωματεία και οι φορείς καλούν τους συναδέλφους τους και τους Συλλόγους Γονέων σε κάθε σχολικό συγκρότημα, να προχωρήσουν από κοινού σε συγκρότηση κοινών επιτροπών – πρωτοβουλιών αλληλεγγύης και να καταρτίσουν κοινά προγράμματα και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για τη στήριξη παιδιών και οικογενειών με σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Επόμενο βήμα θα είναι η πραγματοποίηση ανοικτής διευρυμένης συνέλευσης συντονισμού στις 22 Οκτωβρίου.

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=644435

Η πείνα σήμερα
Ημερομηνία δημοσίευσης: 12/10/2011

Ένα παιδί λιποθύμησε τη Δευτέρα στο σχολείο του. Οι δάσκαλοι το μετέφεραν στο νοσοκομείο και η διάγνωση μάς έστειλε όχι στο 2004, που λέει ο καλοθρεμμένος υπουργός Οικονομικών, αλλά στο 1944: υ-πο-σι-τι-σμός.

Το είπε και το παιδάκι, όταν το πίεσαν οι γιατροί, με κατεβασμένο το κεφάλι από την ντροπή: δεν είχαν κάτι στο σπίτι για να φάει.

Υποσιτισμός: Αυτή η ωραία, αποφορτισμένη λέξη ήταν άγνωστη στον Κνουτ Χάμσουν, άγνωστη στα παιδιά με τα πεταγμένα από τις κόγχες μάτια που ζητιάνευαν ένα κομμάτι ψωμί από τους άλλους πεινασμένους στην Ελλάδα των άλλων Γερμανών.

Ο επιστημονικός όρος, βλέπετε, καλύπτει, κουκουλώνει μιαν από τις πιο άγριες έννοιες, την πείνα…

Το έμαθε η υπουργός Παιδείας, που είναι και μάνα; Και τι έκανε;

Το έμαθε ο υπερφίαλος υπουργός Οικονομικών, που παλεύει με νύχια και με δόντια για να μη φορολογηθούν οι πελάτες του; Και τι έκανε;

Το έμαθε ο κρυψίνους που επέτρεψε να δημοσιευτεί αυτός ο προκλητικός απολογισμός της διετίας που κυβερνά το ΠΑΣΟΚ; Και τι έκανε;

Αν αύριο καταλήξει (έτσι θα πουν στα δελτία τα παπαγαλάκια τους) ένα παιδί απόυποσιτισμό, θα πει κανείς από τους παραπάνω ότι πέθανε από την πείνα;

Η κυρία που αλλάζει την εκπαίδευση;

Ο κύριος που τσαλαπατά ό,τι σπούδασε να προασπίζει: νόμους και Σύνταγμα;

Ο διάδοχος της φαμίλιας;

Νιώθει κανείς τους λίγη από τη ντροπή που τα παπαγαλάκια τους έχουν φυτέψει στις παιδικές ψυχές;

Κάποτε ένα γουρούνι τάιζε μιαν οικογένεια, την πόδενε, της φώτιζε το σπιτικό. Τώρα εκατό γουρούνια απομυζούν δέκα εκατομμύρια Έλληνες κι ένα εκατομμύριο αλλοδαπούς βυθίζοντάς τους στην πιο βαθιά εξαθλίωση και ταπείνωση. (: Οι υπογραμμίσεις, του κειμένου»

Κλ. Τσαουσίδης

http://www.avgi.gr/ArticleActionshow.action?articleID=644458

&&&& 

Και μετά από κάτι μέεεεεεεεεεεεερες, ξυπνήσανε και οι τρεις κκ του Υπουργείου:

Υπουργείο Παιδείας: δεν λιποθυμούν από ασιτία μαθητές στα σχολεία

Διαψεύδει το υπουργείο Παιδείας τις καταγγελίες του Α’ Συλλόγου Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης της Αθήνας περί λιποθυμίας μαθητών από ασιτία σε σχολεία. «Το υπουργείο Παιδείας δεν έχει λάβει καμία αναφορά, ούτε από εκπαιδευτικό, ούτε από Σύλλογο Εκπαιδευτικών αναφορικά με κρούσματα λιποθυμίας μαθητών από ασιτία» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Κάποιοι επιχειρούν από την έναρξη της σχολικής χρονιάς να δημιουργήσουν με ακραίο τρόπο κλίμα ανασφάλειας στα σχολεία και βάζουν λουκέτα και αλυσίδες παρακωλύοντας την εκπαιδευτική διαδικασία. Τώρα κάποιοι καταφεύγουν μέσω των ΜΜΕ και στο έσχατο μέσο της λαϊκίστικης προπαγάνδας, χωρίς να διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και τους ίδιους τους μαθητές», καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

http://www.tovima.gr/society/article/?aid=425134

————–

* «Πολιτικές», εννοείται

  1. Δεν υπάρχουν σχόλια.
  1. No trackbacks yet.

Σχολιάστε